ЗАПИСАТИСЯ НА ЛІКУВАННЯ ЗУБІВ У ЛЮДЕЙ ЗРІЛОГО ВІКУ.

    Ми зв'яжемось з вами, підберемо зручний час та фахівця.

    ЛІКУВАННЯ ЗУБІВ У ЛЮДЕЙ ЗРІЛОГО ВІКУ

    З кожним роком в наших клініках стає все більше пацієнтів похилого віку. Ця група людей потребує послуг стоматологів, які пройшли навчання геріатричній стоматології. Завдяки своєчасному догляду за зубами, якість життя людей старшого віку поліпшується – стоматологічне, фізичне і душевне здоров’я. З віком проблемою стають такі прості речі, як можливість прийому їжі, що пов’язано з необхідністю дотримання певних дієтичних правил.

    Збереження кожного з зубів може мати стратегічне значення, і старіння не варто форсувати, відмовляючись від лікування і протезування.
    При консультуванні літніх пацієнтів ми допомагаємо їм подолати сприйняття, пов’язане з недостатніми знаннями в області лікування кореневих каналів, або з нестачею стоматологічної допомоги. Діючи з кращих спонукань, на пацієнта можуть впливати друзі і рідні, які вважають, що їх зубні протези краще, ніж природні зуби. Можливо, пацієнт має свій невдалий досвід стоматологічного лікування або просто не пам’ятає, що означає жувати природними зубами.

    ЗАПИСАТИСЯ НА ЛІКУВАННЯ ЗУБІВ У ЛЮДЕЙ ЗРІЛОГО ВІКУ ПРЯМО ЗАРАЗ!

      Ми зв'яжемось з вами, підберемо зручний час та фахівця.