ЗАПИСАТИСЯ НА ЧИСТКУ ЗУБІВ ВІД НАЛЬОТУ І ЗУБНОГО КАМЕНЮ.

    Ми зв'яжемось з вами, підберемо зручний час та фахівця.

    Чистка нальоту і зубного каменю

    Видалення зубного каменю

    Ви можете вибирати між ультразвуковим та механічним методом. У першому випадку, як нескладно здогадатися, застосовується ультразвуковий апарат, а в другому видалення здійснюється вручну за допомогою спеціальних інструментів. Видалення зубного каменю при важкому пародонтозі можливо тільки за допомогою фахівця, зробивши професійну чистку зубів. Її рекомендується проробляти два рази в рік. Лікар при підвищеній чутливості може зробити знеболювання (найчастіше наноситься спеціальний гель або спрей).

    Зняття пігментованого нальоту

    Мова не про м’якому нальоті, який ми щодня зчищають, а про що потемніли ділянках, часто з’являються на тильній стороні зуба. Широке поширення набув метод порошково-струминного впливу Air-flow. Суть його така: струменем подається аерозоль, що включає в себе воду і абразивну речовину, завдяки чому темний наліт видаляється, а емаль, в свою чергу, стає світліше на кілька тонів. Правда, ефект від цієї процедури тримається не дуже довго.
    Air-flow

    Професійне відбілювання

    Вже згадані ультразвукова і механічна методики застосовуються і для освітлення емалі на один-два тони. Спеціальне обладнання укупі з фармацевтичними засобами розщеплює наліт, що утворився, а потім видаляє його.

    ЗАПИСАТИСЯ НА ЧИСТКУ ЗУБІВ ВІД НАЛЬОТУ І ЗУБНОГО КАМЕНЮ ПРЯМО ЗАРАЗ!

      Ми зв'яжемось з вами, підберемо зручний час та фахівця.